• English
  • Hrvatski
ASSMANN donosi inovacije. Kao specijalist u mrežnim tehnologijama i potrošačkim proizvodima, na tržištu nastupamo s tri brenda.

ASSMANN elektronika d.o.o. - pouzdan partner u Republici Hrvatskoj

ASSMANN elektronika d.o.o. je u Republici Hrvatskoj prepoznata kao pouzdan dobavljač kabela, aktivne i pasivne opreme za mrežnu infrastrukturu za različite IT projekte. Na referentnoj listi hrvatske podružnice možete pronaći mnogobrojne projekte u financijskom sektoru, industriji i državnom sektoru, IT sektoru, telekomunikacijama, transportu, trgovinskim i obrazovnim sektorima.

ASSMANN Electronic proizvodi visokokvalitetne proizvode za podatkovne mrežne tehnologije i mrežnu infrastrukturu, IT komponente te ICT dodatni pribor.

  • Posjetite službenu web-stranicu DIGITUS Professional
  • Posjetite službenu DIGITUS web-stranicu

Snažni brandovi na jednom mjestu

  • DIGITUS® Professional

    Snažni brandovi kao što su DIGITUS® Professional i ASSMANN mogu Vam ponuditi aktivnu i pasivnu opremu za mrežnu infrastrukturu, KVM switch-eve, kabele, adaptere i prespojne kabele. ASSMANN je svojom širokom ponudom postao vodeći dobavljač u industriji elektroničkih uređaja, kako u Njemačkoj tako i širom Europe.

  • DIGITUS®

    Proizvode branda DIGITUS® preferiraju tehnički zahtjevniji kupci kao i svi ostali potrošači. U DIGITUS® ponudu možete pronaći kabele za audio, video i računalnu tehniku, adaptere, mobilne uređaje i audio dodatni pribor.

S našim visokokvalitetnim proizvodima, iskustvom u industrijskom sektoru te povezanim uslugama povećavamo produktivnost, učinkovitost i fleksibilnost naših klijenata.


To the dynamic websiteCopyright © 2019 ASSMANN