• English
  • Hrvatski
ASSMANN donosi inovacije. Kao specijalist u mrežnim tehnologijama i potrošačkim proizvodima, na tržištu nastupamo s tri brenda.

ASSMANN elektronika d.o.o. - Vaš odgovarajući partner u Republici Hrvatskoj

ASSMANN elektronika d.o.o. u Republici Hrvatskoj poznata je kao pouzdan dobavljač aktivne i pasivne opreme te kabela za različite IT projekte. Referentna lista projekata hrvatske podružnice uključuje različite projekte u financijskom sektoru, industriji i državnom sektoru, IT sektoru, telekomunikacijama, transportu, trgovinskim i obrazovnim sektorima.

ASSMANN Electronic kao proizvođač u svojoj ponudi ima široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za podatkovne mrežne tehnologije i mrežnu infrastrukturu, IT komponente i ICT dodatni pribor.

  • Posjetite službenu web-stranicu DIGITUS Professional
  • Posjetite službenu DIGITUS web-stranicu

Snažni brendovi na jednom mjestu

  • DIGITUS® Professional

    Snažni brandovi kao što su DIGITUS® Professional i ASSMANN formiraju našu ponudu aktivne i pasivne mrežne opreme, KVM switch-eva, kabela, adaptera i utičnih modula te na taj način definiraju ASSMANN kao jednog od vodećih dobavljača za elektroničku industriju u Njemačkoj i širom Europe.

  • DIGITUS®

    Proizvode brenda DIGITUS® preferiraju tehnički zahtjevniji kupci kao i svi ostali potrošači. DIGITUS® ponuda uključuje kabele za audio, video i računalnu tehniku, za adaptere, mobilne uređaje i audio dodatni pribor.

S našim visokokvalitetnim proizvodima te našom stručnosti u industrijskom sektoru te povezanim uslugama produktivnost, učinkovitost i fleksibilnost naših klijenata podižemo na višu razinu.


To the classic websiteCopyright © 2018 ASSMANN