• English
  • Hrvatski

Mi smo ASSMANN elektronika d.o.o.

Assmann elektronika d.o.o.

Assmann elektronika d.o.o. osnovana je 1995 godine sa sjedištem u Zagrebu.

Assmann elektronika d.o.o. je dio ASSMANN grupe, koja je prepoznata kao globalni proizvođač visokokvalitetnih komponenti u industriji elektroničkih uređaja s više od 350 zaposlenika širom svijeta.

Assmann elektronika d.o.o. prepoznata je u Republici Hrvatskoj kao pouzdan dobavljač visoko kvalitetnih komponenti za mrežnu infrastrukturu.

ASSMANN elektronika d.o.o. je prepoznata kao dobavljač visoko kvalitetnih uređaja za mrežnu infrastrukturu.  Svi naši klijenti iznimno cijene proizvode iz ponude naših brandova DIGITUS® Professional i DIGITUS® .

Naziv tvrtke je povezan s kvalitetom i inovacijama: ASSMANN Holding

Od 1969

Pionirski zanos Dietera Assmanna temelj je na kojem se je razvila ASSMANN grupa. S diplomom u poslovnom upravljanju kompaniju je osnovao 1969. pod imenom Assmann KG. U ranim godinama osnutka, on i njegovi prijatelji proizvodili su konektore.

Danas je ASSMANN grupa globalni proizvođač visokokvalitetnih komponenti koje se koriste u industriji elektroničkih uređaja s više od 350 zaposlenika širom svijeta. 

Pod zajedničkim nazivom ASSMANN Holding GmbH na čelu sa Stephanom Assmannom i Karolom Bode danas djeluje s podružnicama širom svijeta.


To the classic websiteCopyright © 2019 ASSMANN