Našu ponudu visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda proširili smo s proizvodima iz ponude vanjskih brandova

Uz dobro poznate i utemeljene brand DIGITUS®, predstavljamo Vam vanjske brandove: Panduit, Rehau, Bachmann, Belden, PatchSee, Legrand

Želimo Vam osigurati dodanu vrijednost. Zato surađujemo s kvalitetnim i pouzdanim partnerima.

Naša široka ponuda proizvoda uvijek Vam je na raspolaganju za sve Vaše projekte.

 • Bachmann
  Logotip brenda Bachmann

  Bachmann je aktivan u sektoru elektro inženjeringa i  specijalizirao se je na poljima električnih komponenti i sustava, jedinicama za napajanje, stolnim panelima i električnim sklopovima.

 • Belden
  Logotip brenda Belden

  Aktivan je na različitim tržištima hrane i pića, transporta, hotelijerstva i području igara, Belden se fokusira na ponudi rješenja end to end prijenosa signala.

 • Panduit
  Logotip brenda Panduit

  Panduit na nekoliko tržišta kontinuirano radi na razvoju mrežne infrastrukture s ekološki prihvatljivim proizvodima.


 • Legrand
  Logotip brenda Legrand

  Legrand u Republici Hrvatskoj u svojoj ponudi nudi širok asortiman električne opreme, od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.

 • PatchSee
  Logotip brenda PatchSee

  PatchSee ispunjava očekivanja kupaca za učinkovitim i pouzdanim mrežnim rješenjima. Njihovi osvijetljeni prespojni kabeli osiguravaju siguran i brz prijenos podataka.

 • Rehau
  Logotip brenda Rehau

  Iskusni stručnjaci na području proizvodnje proizvoda iz plastike iz REHAU predani su budućim ekološkim i ekonomskim izazovima. Kontinuirano razvijaju sistemska rješenja na bazi polimera namijenjena autoindustriji i ostalim industrijskim sektorima.


To the classic websiteCopyright © 2019 ASSMANN