Logotip DIGITUS®

Brend DIGITUS®

DIGITUS® je jedan od najpoznatijih brandova u tvrtki Assmann Holding GmbH. Godine 1994. pojavila se je potreba za visokokvalitetnim proizvodima koji su istovremeno ekološki prihvatljivi. U međuvremenu je DIGITUS® uspješno implementiran na međunarodnom tržištu 20 godina. DIGITUS® proizvodi prodaju se u više od 50 zemalja. U kompaniji se provodi kontrola kvalitete procesa proizvodnje i prodaje. Procesi su certificirani (zatražite certifikate) u skladu s normom DIN EN ISO 9001:2000 za upravljanje okolišem DIN EN ISO 14001.

Aktualne tržišne smjernice definiraju ponudu DIGITUS® pouzdanih proizvoda prilagođenih korisniku. Novi životni trendovi povezuju životni i radni prostor te u potpunosti definiraju nove smjernice u dizajniranju novih proizvoda.

Iz tog razloga, na razvoju i dizajniranju naših proizvoda marljivo rade iskusni dizajneri i projektanti. Stoga nije slučajnost da naši proizvodi odgovaraju svim modernim životnim prostorima.  Naš uspjeh dokazuje da smo u pravu.


DIGITUS® grupe proizvoda
 • Multimedija

  Na primjer HD uređaji za reproduciranje, web-kamere, USB grafičke kartice, DVB-T prijemnici, sustavi razglasa, naglavne mikrotelefonske kombinacije, Bluetooth zvučnici, multimedijski mikrofoni, računalni miševi, tipkovnice, USB hub-ovi, čitači kartica, adapteri, konverteri, torbe za prijenosna računala, dodatni pribor za prijenosna računala

 • Mreža

  Na primjer bežični LAN ruteri, širokopojasni router-i, print serveri, mrežne IP kamere

 • Datacome

  Na primjer džepni KVM, kabeli, KVM switch-evi, video extender-i, video spliteri

 • Kabeli i adapteri

  Na primjer video kabeli, HDMI kabeli, kabeli za pisače, DVI kabeli, USB kabeli, firewire kabeli, eSATA kabeli, MHL kabeli, telefonski kabeli, kabeli za napajanje

 • Prijenosni uređaji

  Na primjer kabeli za pametne telefone i tablet računala, kabeli za punjenje, licencirani Apple® kabeli

DIGITUS®

Više informacija o brendu DIGITUS® i proizvodima DIGITUS® možete pronaći ovdje na našim web-stranicama društvenih medija.


To the dynamic websiteCopyright © 2019 ASSMANN